Presentació de Bizbarcelona 2019 : Servei de Premsa

Presentació de Bizbarcelona 2019

28/05/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 29 de maig, a les 12:00 hores (Caixaforum, Aula 2, Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) es presentarà l’edició d’enguany de Bizbarcelona.

Bizbarcelona by Barcelona Activa, l’esdeveniment per a persones emprenedores i pimes que organitza Fira de Barcelona, presentarà aquest dimecres, 29 de maig, a les 12.00h, els grans eixos i principals activitats de l’edició d’enguany en una trobada que aplegarà representants de la Bizcommunity, entitats que donen suport al saló.

L’acte tindrà lloc al CaixaForum, ubicat Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 de Barcelona, i comptarà amb les intervencions del president del Comitè Organitzador de Bizbarcelona i comissionat en funcions de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez, i el director del saló, Aleix Planes.

Bizbarcelona by Barcelona Activa tindrà lloc del 12 al 13 de juny al Palau núm.8 del recinte firal de Montjuïc i està promogut per l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, PIMEC, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Cambra de Comerç de Barcelona.





Paraules clau

Bizbarcelona/ Bizbarcelona 2019/