Barcelona celebra la Setmana de la Sostenibilitat : Servei de Premsa

Barcelona celebra la Setmana de la Sostenibilitat

29/05/2019

L’Ajuntament de Barcelona vol donar a conèixer els equipaments, programes, recursos i projectes que ofereix la ciutat per estendre la cultura de la sostenibilitat entre la ciutadania

Entre les diferents activitats cal destacar les caminades per la sostenibilitat, el cap de setmana sostenible, lúdic i familiar a La Fàbrica del Sol, i la programació especial d’aules ambientals de tots els barris

Barcelona se suma, per segon any, a la Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible (ESDW) que tindrà lloc del 31 de maig al 5 de juny a tota Europa. És una iniciativa que promou l’organització d’activitats de sensibilització entorn els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats mundialment en el marc de l’Agenda 2030.

 

L’Ajuntament de Barcelona ha organitzat una programació d’esdeveniments entorn de la cultura de la sostenibilitat i la celebració d’una sèrie d’activitats per adherir-se a la Setmana de la Sostenibilitat. Amb aquest motiu, l’Ajuntament  i la xarxa Barcelona + Sostenible de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 conviden a tota la ciutadania a participar en un seguit d’itineraris, tallers, visites i activitats que permeten conèixer de primera mà com la ciutat es transforma per esdevenir més saludable i més responsable.

Les activitats més rellevants de la Setmana de la Sostenibilitat són:

A més, les aules ambientals faran arribar la sostenibilitat als diferents barris i districtes de la ciutat amb moltes activitats programades perquè puguin participar la ciutadania: http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/inscripcions/setmana-de-la-sostenibilitat-2019/activitats-de-les-aules-ambientals

Per a més informació de la Setmana de Sostenibilitat 2019: http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/inscripcions/setmana-de-la-sostenibilitat-2019

La Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible (ESDW), del 30 de maig al 5 de juny, és una iniciativa per facilitar l’organització d’activitats que promoguin el desenvolupament sostenible i fer visible aquests esforços en una plataforma comuna. Més informació a: https://www.esdw.eu/Compartiu aquest contingut