Janet Sanz participa en la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient 2019 : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient 2019

04/06/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 5 de juny, a les 12.00 hores (Espai Francesca Bonnemaison. C/Sant Pere Més Baix, 7), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat en funcions, Janet Sanz, intervindrà en l’obertura de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. L’acte l’organitza la xarxa Barcelona+Sostenible, que està formada per més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn.

En el marc de la Setmana de la Sostenibilitat, i enguany en commmemoració de l’any Margalef, el catedràtic d’Ecologia de la Universitat de Barcelona, Narcís Prat, parlarà de la sostenibilitat del planeta en la ponència ”La humanitat no va amb bus, sinó amb superreactor”, una reflexió seguint la petjada de Ramon Margalef en el centenari del seu naixement.

A continuació, es donarà la benvinguda a les més de 100 organitzacions que s’han afegit a la xarxa des del 5 de juny de l’any passat, i es reconeixerà les 10 “Bones idees per canviar el món”, una bona pràctica per cada objectiu del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, desenvolupades per membres de Barcelona + Sostenible durant el 2018.





Paraules clau

Dia Mundial del Medi Ambient/ medi ambient/