L’Ajuntament amplia en mig milió d’euros la partida de la campanya d’activitats de vacances d’estiu : Servei de Premsa

L’Ajuntament amplia en mig milió d’euros la partida de la campanya d’activitats de vacances d’estiu

05/06/2019

L’increment permetrà cobrir els ajuts a totes les famílies que han presentat la sol·licitud i compleixen amb els requisits

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit ampliar en mig milió d’euros la partida destinada a la campanya d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents, amb la qual cosa l’import total serà finalment de 3,69 milions d’euros. Amb aquest increment addicional el consistori cobrirà els ajuts a totes les famílies que han presentat sol•licitud i compleixen els requisits. És a dir, rebran els ajuts totes les famílies a qui els correspon algun dels percentatges fixats en funció de la renda: el 30%, el 60% o el 90% de l’activitat.

La decisió s’ha pres, com en d’altres cursos anteriors, un cop analitzades totes les sol•licituds presentades. En qualsevol cas, els resultats comunicats el dia 3 de juny són provisionals. Les famílies que han de solucionar algun error en la seva sol•licitud inicial tenen temps de fer-ho fins el proper 18 de juny i els resultats definitius de la convocatòria es coneixeran el proper 21 de juny.

Amb l’increment de mig milió d’euros la partida econòmica destinada a la campanya d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents haurà augmentat un 209,3% entre els anys 2014 i 2019. Igualment, el nombre d’infants i adolescents beneficiaris d’aquest ajut econòmic creixerà un 130,5% en els darrers cinc anys, en passar de 7.668 a 17.676.Compartiu aquest contingut