Sessió constitutiva de la Corporació Municipal : Servei de Premsa

Sessió constitutiva de la Corporació Municipal

14/06/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte 15 de juny, a les 17:00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona) tindrà lloc l’acte de constitució de la nova Corporació Municipal.

L’acte al Saló de Cent es retransmetrà per betevé i podrà seguir-se en directe pel lloc web del Serveix de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A TELEVISIONS

– L’acte de constitució de la nova Corporació Municipal tindrà lloc el dissabte 15 de juny a les 17:00 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament.

– L’acte al Saló de Cent es retransmetrà amb senyal institucional de betevé. S’habilitaran punts de connexió a la Sala Lluis Companys per tal que totes les televisions puguin utilitzar aquest senyal que proporcionarà betevé. El format serà SDI i 576i.

– TV3 oferirà senyal institucional quan la Corporació Municipal es traslladi al Palau de la Generalitat per ser rebuda pel president Quim Torra.

 

INFORMACIÓ ÚTIL PER A TOTS ELS MITJANS

– A la Sala Lluis Companys s’habilitarà espai per a les ràdios i les agències

– L’espai disponible per a redactors al Saló de Cent serà limitat i restringit per motius d’aforament

– Els fotògrafs degudament acreditats tindran accés al Saló de Cent, i amb la mateixa acreditació podran creuar la plaça de Sant Jaume (sempre abans que ho facin els membres de la Corporació Municipal) i podran accedir al Palau de la Generalitat.

– Les acreditacions es lliuraran el dissabte 15 de juny a partir de les 15:30 hores a l’accés de l’edifici Novíssim (plaça de Sant Miquel)

– L’acreditació habitual per accedir a l’Ajuntament no serà vàlida

 

UNITATS MÒBILS

Els mitjans que hagin de fer directes i que necessitin estacionar a la plaça Sant Miquel s’han de posar en contacte amb Mercè Garcia (acreditacionspremsa@bcn.cat) per sol·licitar el permís.





Paraules clau

Sessió Constitutiva de la Corporació Municipal/ Sessió constitutiva de la Corporació Municipal 2019/