Vint startups viatgen a Xangai de la mà de Mobile World Capital Barcelona : Servei de Premsa

Vint startups viatgen a Xangai de la mà de Mobile World Capital Barcelona

21/06/2019



Temps estimat de lectura: 4 minuts

Les companyies seleccionades participaran a 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis i networking per a emprendedors, inversors i multinacionals, que se celebra en paral·lel a cada MWC, i en aquesta edició, a Xangai

La delegació l’organiza Mobile World Capital Barcelona juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa; Red.es del Ministerio de Economía y Empresa, i la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ

Vint startups espanyoles vinculades a la tecnologia i la innovació aplicada a sectors com  turisme, telecomunicacions o comerç viatjaran el proper 25 de juny a Xangai (Xina) de la mà de Mobile World Capital Barcelona (MWCapital). L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar empreses de base tecnològica a accedir al mercat asiàtic.

Les startups participants comptaran amb un espai expositiu a MWC Xangai a l’àrea de 4 Years From Now (4YFN), que se celebra del 26 al 28 de juny. Durant la seva estada, les startups participaran en activitats com sessions de pitch per presentar les empreses, reunions individuals amb possibles futurs inversors o jornades d’aprenentatge sobre smart industry o sobre com captar fons a Xina.

Aquest és el cinquè any que MWCapital organitza aquesta iniciativa, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona (a través de Barcelona Activa); el Ministerio de Economía y Empresa (a través de Red.es), i la Generalitat de Catalunya (amb ACCIÓ).

La delegació està formada per:

Abitari (Barcelona): ofereix un software per digitalitzar i facilitar el procés de check-in als hotels, convertint qualsevol tablet en un Check-In Kiosk.

Accent Systems (Barcelona): proveidors de solucions d’IoT (Internet de les coses) per a empreses. Ofereix productes basats en geolocalització i seguiment i desenvolupa solucions IoT a mida.

Barcelona Technology School (Barcelona): institució de formació internacional a Barcelona que ofereix títols de màster i educació corporativa enfocada a la transformació digital.

Bibold Solutions (Barcelona): crea mobile apps corporatives amb business intelligence, que faciliten la gestió empresarial mòbil basada en dades rellevants a temps real.

BitPhy (Barcelona): software basat en intel·ligència artificial per a cadenes de botigues que facilita l’accés i anàlisi de dades amb els algoritmes més avançats de predicció i prescripció.

Brightsight (Barcelona): laboratori independent que ofereix serveis d’avaluació de ciberseguretat en tot el mon.

Cabroworld (Barcelona): plataforma digital amb 28 milions de seguidors al seu web, instagram i facebook que inclou notícies, jocs, esports, automòbil, animals, etc. Tot sota el segell de l’humor.

ChineSpain (Madrid): plataforma i app d’experiències turístiques per a turistes xinesos que viatgen a Espanya o a d’altres punts del sud de Europa.

Conecta Wireless (Barcelona): proveidor de solucions IT i operador de telecomunicacions, centrat en empreses i corporacions.

Emite (Murcia): proporciona sistemes de prova, productes i processos que milloren l’eficiència i rendiment dels dispositius sense fils.

Glue Digital (Vigo): agència especialitzada en estratègia digital, UX, diseny i desenvolupament tecnològic per ajudar organitzacions i individus a créixer en un món connectat.

Irdetec Constulting y Assesoria SL (Sevilla): ajuda companyies de base tecnològica a disenyar, planificar i desenvolupar estratègies d’I+D.

Lucid Design Agency (Barcelona): agència centrada en la innovació que ofereix serveis d’investigació, estratègia i disseny de producte, marca, digital, etc.

Nido Robotics, SL (Murcia): empresa que fabrica drons submarins que permeten fer tasques d’ inspecció, manteniment i investigació de forma eficient i segura.

Power2go (Barcelona): aplicació que dona accés a una xarxa de bateries de lloguer per recarregar el mòbil. Es recull la batería en una estació, es carrega el mòbil y es torna la bateria a qualsevol estació.

Queres Tecnologías, SL (Coruña): ajuda empreses i institucions a impulsar la seva transformació digital des de 2005, especialitzats en eHealth i gestió de la informació.

Suma Networks (Madrid): empresa que proporciona software de telecomunicacions construït internament, como HSS, HLR, EIR.

Terawifi (Barcelona): operador especialitzat en wifi low-cost per a comunitats. Ofereix una amplia línia de productes i serveis wifi indoor i outdoor.

Viewtinet (Madrid): ofereix solucions per tenir un accés ràpid, simple i visual a tota la informació rellevant que proporcionen els KPI’s i informes d’aplicacions, usuaris, dispositius, etc.

Wavecontrol (Barcelona): empresa que disenya i desenvolupa instruments professionals per a la medició, monitorització i avaluació de l’exposició humana a camps electromagnètics.





Paraules clau

Mobile World Capital Barcelona/ Xangai/