Barcelona obre 18 patis d’escola durant el període de vacances escolars : Servei de Premsa

Barcelona obre 18 patis d’escola durant el període de vacances escolars

23/06/2019

Els patis s’obriran entre el 24 de juny i el 31 de juliol tots els dies de la setmana i a tots els districtes

L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona hi organitza també 44 activitats de dinamització educatives, esportives, culturals i artístiques adreçades als infants, als joves i a les seves families

Durant el curs 2018-2019, la xarxa de patis oberts de la ciutat ha tingut més de 215.000 usos

Barcelona obrirà 18 patis escolars durant el període d’estiu per posar-los a disposició dels veïns i veïnes com a espais d’ús públic i de joc lliure. Els patis s’obriran entre el 24 de juny i el 31 de juliol tots els dies de la setmana i a tots els districtes. L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona hi organitza també 44 activitats de dinamització educatives, esportives, culturals i artístiques adreçades als infants, als joves i a les seves famílies. Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri té com objectiu optimitzar l’ús públic dels patis escolars, potenciar la seva vessant educativa i social, i oferir una alternativa de lleure en un context segur i de proximitat, fora de l’horari escolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars d’estiu, com és el cas.

Al llarg del curs, la xarxa municipal de Patis Escolars Oberts al Barri la formen un total de 70 patis, situats als diferents districtes de la ciutat, que durant aquest passat curs escolar 2018-2019 han tingut més de 215.000 usos.

Aquesta iniciativa municipal compta també amb el suport d’entitats educatives i socials de la ciutat, la col•laboració dels districtes municipals i del Consorci d’Educació de Barcelona. A partir del 13 de setembre, els Patis Escolars Oberts al Barri tornaran al seu horari habitual.

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut