Arrenca la tercera edició de Tangent, el festival que omple les nits d’estiu de propostes artístiques en sis espais dels centres cívics de l’Eixample : Servei de Premsa

Arrenca la tercera edició de Tangent, el festival que omple les nits d’estiu de propostes artístiques en sis espais dels centres cívics de l’Eixample

25/06/2019

El Districte de l’Eixample ha organitzat la tercera edició del festival Tangent, una proposta cultural que es desenvolupa les nits d’estiu i que té com a escenaris 6 espais dels centres cívics dels diferents barris del districte: l’Ateneu Fort Pienc,  la Casa Golferichs, les Cotxeres Borrell, la Casa Elizalde, el centre cívic de la Sagrada Família, i el centre cívic Urgell.

Aquests espais acolliran al llarg de 22 nits entre juny i juliol un total de 22 espectacles de diferents disciplines artístiques: música, teatre, dansa, circ i arts visuals. I dins d’aquestes disciplines, es podran veure espectacles de diferents modalitats i gèneres: jazz, soul, flamenc, música electrònica, poesia, noves dramatúrgies, cabaret, circ… El festival, concebut com un festival de proximitat, vol donar cabuda a espectacles innovadors i per a tots els gustos i públics, oferint una visió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània.

Així doncs, aquesta nova edició del festival Tangent, torna amb el mateix format i característiques que ha anat plantejat, amb èxit rotund, els dos estius anteriors.

Per a més informació sobre el festival: https://barcelona.cat/eixample

i a xarxes: #tangent19Compartiu aquest contingut