Miquel Àngel Essomba presenta el projecte educatiu de la primera Escola Municipal de Segona Oportunitat de Barcelona : Servei de Premsa

Miquel Àngel Essomba presenta el projecte educatiu de la primera Escola Municipal de Segona Oportunitat de Barcelona

28/06/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 1 de juliol, a les 10h (Sala Guinovart. Ajuntament de Barcelona), el comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba, presentarà el projecte educatiu de la primera Escola Municipal de Segona Oportunitat de Barcelona. També hi participarà el president de la Xarxa Espanyola de Segona Oportunitat, José Maria Usón.

Durant la sessió, els responsables de les entitats a qui s’ha adjudicat la gestió de l’Escola Municipal de Segona Oportunitat donaran a conèixer el detall del projecte educatiu que se seguirà al nou centre.

L’Escola Municipal de Segona Oportunitat és el primer centre públic d’aquest tipus que s’obre a la ciutat, un nou servei socioeducatiu orientat als joves que no estudien ni treballen per tal de facilitar-los una formació que els ajudi a tornar als estudis reglats o a inserir-se al mercat de treball amb un cert grau d’especialització.

 

 





Paraules clau

educació/