Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de Sant Andreu : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de Sant Andreu

09/08/2019

Un motorista de 46 anys ha mort aquesta tarda en un accident de trànsit al districte de Sant Andreu. L’accident, en el que també s’ha vist implicat un camió, s’ha produït cap a les 17:30 hores en el pk 0 de la Ronda Litoral sentit Llobregat. Com a conseqüència, s’han tallat a la circulació dos carrils de la ronda.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació d’aquest accident. Per altra banda, l’Ajuntament ha activat el servei d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

En el que portem d’any han mort tretze persones en accidents de trànsit a la ciutat de Barcelona.

El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà, trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.Compartiu aquest contingut