El pregó de la Festa Major de Gràcia obre l’edició més inclusiva de la festa : Servei de Premsa

El pregó de la Festa Major de Gràcia obre l’edició més inclusiva de la festa

14/08/2019

Les quatre pregoneres, dones, esportistes i amb discapacitat intel·lectual han destacat l’esperit i els valors de la festa reivindicant una festa major que inclogui a tothom

“Totes les persones som diferents i alhora totes mereixem el respecte per les nostres diferències, siguin aquestes quines siguin. Volem una festa inclusiva i que inclogui a tothom!”. Aquestes han estat les paraules i la reivindicació de la Paola Manjón, una de les quatre pregoneres de la Festa Major de Gràcia 2019. Juntament amb la Cristina Pandis, la Xènia Galtés i la Noèlia Bautista, les quatre esportistes olímpiques, jugadores de bàsquet, amb discapacitat intel·lectual han fet la lectura del pregó de l’edició d’enguany.

La Festa Major de Gràcia incorpora enguany un nou premi en el concurs de guarniments, el Premi a l’accessibilitat, impulsat pel Districte de Gràcia i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, en col·laboració amb la Fundació Festa Major. El premi al carrer més accessible comptarà amb un jurat especialitzat. A més, la festa inclusiva inclou moltes més activitats adaptades a persones amb discapacitat.

Aquest 2019 Gràcia compta amb 24 carrers guarnits, tres més que l’any passat, i amb més de 900 activitats programades.Compartiu aquest contingut