Més de 2.600 persones han assistit a les sessions de Grades Obertes de l’estiu al Canòdrom : Servei de Premsa

Més de 2.600 persones han assistit a les sessions de Grades Obertes de l’estiu al Canòdrom

14/08/2019

Un total de 2.600 persones han assistit al Cicle Grades Obertes que el districte de Sant Andreu ha organitzat a l’exterior del Canòdrom, Parc de Recerca Creativa durant el mes de juliol i fins al 9 d’agost. Aquest any el cicle de cinema ha arribat a la seva tercera edició centrat en la temàtica científica, tecnològica i creativa, amb un paper especial per als personatge protagonistes femenins.

“Grades Obertes” té l’objectiu d’obrir aquest equipament cultural a la ciutat, i en especial als veïns i veïnes del barri de Congrés-Indians responent així a les seves demandes per tal que aquest equipament cultural programi també activitats per al públic del barri, més enllà de les activitats que s’hi duen a terme habitualment. Juntament amb els cicles d’estiu, també s’han organitzat en els darrers anys els cicles de tardor i primavera.

El programa “Grades Obertes” va néixer arran la posada en marxa del Canòdrom com a Parc de Recerca Creativa gestionat per Península sota les directrius d’ICUB, , impulsat pel Districte de Sant Andreu, i ha fet possible la utilització d’una sèrie d’espais d’aquest edifici habitualment no accessibles. L’edifici està catalogat com a patrimoni arquitectònic de Barcelona per la seva singularitat. Va estar operatiu des de 1964 al 2006, quan es van deixar de fer carreres de llebrers perquè passés a ser gestionat per l’Ajuntament de Barcelona.Compartiu aquest contingut