El carrer Progrés, amb un guarnit inspirat en Harry Potter, primer premi al millor guarnit de la Festa Major de Gràcia : Servei de Premsa

El carrer Progrés, amb un guarnit inspirat en Harry Potter, primer premi al millor guarnit de la Festa Major de Gràcia

16/08/2019

Enguany també s’ha entregat per primera vegada un premi a l’accessibilitat, que se l’ha endut la Travessia de Sant Antoni

El carrer Progrés, que ha escollit els motius inspirats en Harry Potter, el protagonista de la saga de llibres de J.K. Rowling per al guarnit d’enguany de la Festa Major de Gràcia, s’ha endut el primer premi atorgat pel jurat del concurs de guarnits organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia. Les votacions s’han fet públiques avui en el tradicional acte d’entrega de premis que s’ha celebrat a la plaça de la Vila de Gràcia, amb la presència dels organitzadors de les festes dels diferents carrers.

 

 

 

La biblioteca del carrer Mozart i la ruta de la seda de la Travessia de Sant Antoni s’han endut el segon i tercer premis respectivament.

L’acte ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet,  del regidor de Gràcia, Eloi Badia, del president del consell del districte de Gràcia, Ferran Mascarell, així com dels diferents representants polítics del consell del districte. L’acte ha estat conduït per la periodista Virtu Morón, que també ha fet lectura del rànquing de millors balcons i portalades, que també han comptat amb els vots emesos pel jurat popular, que ha pogut participar en la votació a través de l’aplicació mòbil FM Gràcia 360º.

Enguany s’han guarnit un total de 24 carrers, tres més que l’any passat. Es tracta de la participació més alta des de l’any 2001 en la Festa Major de Gràcia. Aquest 2019, hi han participat tots els carrers que ja ho van fer el 2018 i a més s’hi ha afegit el carrer Lluís Vives, la plaça del Nord i el carrer Lluís Antúnez amb la placeta de Sant Miquel.

Enguany, a més, s’ha atorgat un nou premi, el Premi a l’accessibilitat, impulsat pel Districte de Gràcia i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, en col·laboració amb la Fundació Festa Major. El premi al carrer més accessible, que ha recaigut en la Travessia de Sant Antoni, ha comptat amb un jurat especialitzat de sis persones: tres representants de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i tres representants d’entitats de que treballen amb persones amb discapacitat.

 

RESULTAT DEL CONCURS

1er. carrer PROGRÉS Harry Progrés i els 80 guarnits

2on. carrer MOZART La biblioteca cinc minuts després de la mitjanit

3er. carrer TRAVESSIA SANT ANTONI La Ruta de la Travesseda

4rt. carrer FRATERNITAT DE BAIX Halloween

5è. carrer JOAN BLANQUES DE BAIX DE TOT Emociona’t amb JBdBdT

6è. carrer LLIBERTAT L’Atlàntida existeix

7è. Carrer VERDI DEL MIG Veggie Verdi

8è. plaça VILA DE GRÀCIA El procés “del guarnit”

9è. plaça ROVIRA I TRIAS Rovira presenta: “Los Pájaros”

10è. plaça DEL NORD Reserva del Nord

11è. carrer PROVIDÈNCIA Mina Providència

12è. carrer TORDERA Vaixell Viking

13è. carrer FRATERNITAT DE DALT Fratern’s Diner

14è. carrer MASPONS MASFORN

15è. carrer JESÚS La mar de plàstic

16è. placeta SANT MIQUEL i RODALIA Ca la Gràcia: benvinguts i benvingudes

17è. carrer PERILL Perill ecològic

18è. carrer BERGA El jardí

19è. carrer JOAN BLANQUES DE BAIX John White un petit indi

20è. carrer LLUÍS VIVES Macondo

21è. carrer LA PERLA Perlantone

22è. carrer CIUDAD REAL 1935 en el record

23è. plaça POBLE ROMANÍ Pastisseria Romaní

24è. carrer PUIGMARTÍ Foc i gel

 

RESULTAT CONCURS BALCONS I PORTALADES

1r: Siracusa, 23

2n: Santa Magdalena, 12-14

3r: Topazi, 16

4t: Sol, 8

5è: Plaça del Sol, 9

6è: Planeta, 11

7è: Torrent de l’Olla, 145

8è: Torrent de l’Olla, 7

9è: Tres Senyores, 7

10è: Astúries, 78Compartiu aquest contingut