Restriccions de trànsit a la ronda de Dalt per tasques de pavimentació aquest cap de setmana : Servei de Premsa

Restriccions de trànsit a la ronda de Dalt per tasques de pavimentació aquest cap de setmana

16/08/2019

Les actuacions que comportaran afectació a la circulació es faran entre les 15 hores del dissabte 17 d’agost i les 15 hores del diumenge 18 d’agost

En sentit Besòs hi haurà afectació en el tram comprès entre la sortida 9 a Sarrià, i la incorporació 8 a la Via Augusta, de la B-20

En sentit Llobregat, en el tram comprès entre la sortida 7 a Sant Gervasi i la incorporació 9 a Sarrià.

Aquest cap de setmana, dissabte 17 d’agost i diumenge 18 d’agost, es faran tasques de pavimentació de la B-20, la ronda de Dalt. Les actuacions es duran a terme entre les 15 hores del dissabte 17 d’agost i les 15 hores del diumenge 18 d’agost amb restriccions de circulació.

 

 

El tram afectat en sentit Besòs és el comprès entre la sortida 9 a Sarrià i la incorporació 8 a la Via Augusta. El trànsit es desviarà per la calçada lateral entre les rotondes de Can Caralleu i Bellesguard i s’incorporarà a la ronda en la incorporació 7. Mentre durin els obres, l’accés des de túnels de Vallvidrera a la ronda, sentit Besòs, estarà tancat i el trànsit es desviarà per la plaça de Borràs. La incorporació 8 des de la Via Augusta estarà totalment operativa.

En sentit Llobregat el tram afectat és el comprès entre la sortida 7 a Sant Gervasi i la incorporació 9 a Sarrià. El trànsit es desviarà per la calçada lateral entre les rotondes de Bellesguard i Can Caralleu per accedir a la ronda en la incorporació 9 (Sarrià). Mentre durin els treballs, l’accés des de Túnels de Vallvidrera a la Ronda, sentit Llobregat, estarà tancat i el trànsit es desviarà per la plaça de Borràs.

 

 

En tot moment els desviaments quedaran degudament senyalitzats i es recomana a tots els conductors circular pels itineraris alternatius habilitats.Compartiu aquest contingut