La Mercè’19 : Servei de Premsa

La Mercè’19

06/09/2019

Durant els dies de festa major, les diferents colles de la ciutat apropen la cultura popular i tradicional a tothom qui s’acosti. Els carrers del centre de la ciutat acolliran gegants i gegantes, nans, bèsties de foc i tot l’imaginari festiu barceloní en gairebé 60 actuacions en les quals participaran 220 colles i entitats de cultura popular de Barcelona.

Com cada any, l’inici de les festes de la Mercè el marca el pregó, que aquest any el dirà Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid entre 2011 i 2015. Just després, el Seguici inaugural donarà pas al Toc d’inici, que encetarà la festa major de la ciutat amb la música dels Ministrils del Camí Ral. Enguany la imatgeria festiva que forma part del Seguici inaugural estarà instal·lada a l’Ajuntament de forma excepcional i es podrà visitar durant les festes.

 

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut