Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de l’Eixample : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de l’Eixample

08/09/2019

Un motorista de 37 anys ha mort aquesta tarda en un accident de trànsit al districte de l’Eixample. L’accident, en el que també s’ha vist implicat un cotxe, s’ha produït cap a les 14:18 hores en la confluència dels carrers Provença amb Muntaner.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació d’aquest accident.

En el que portem d’any han mort catorze persones en accidents de trànsit a la ciutat de Barcelona.

El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà, trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.Compartiu aquest contingut