Subirats inaugura la conferència “Dual VET Management” per a la potenciació de la FP dual : Servei de Premsa

Subirats inaugura la conferència “Dual VET Management” per a la potenciació de la FP dual

19/09/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Hi participen responsables de formació professional de Mont-real (Canadà), Dublín (Irlanda), Espoo (Finlàndia), Brussel·les (Bèlgica) i Munich (Alemanya)

Divendres 20 de setembre, a les 9h (CaixaFòrum, av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8), el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació i Ciència, Joan Subirats; la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín; i el president del Consell de la Formació Professional de Catalunya, Fabián Mohedano, inauguraran la conferència “Dual VET Management: The role of Cities and Local Governments”. La trobada està impulsada per la Fundació BCN Formació Professional i Barcelona Activa per avançar en la millora de la formació professionalitzadora.

Participaran en aquesta conferència responsables de formació professional de Mont-real (Canadà), Dublín (Irlanda), Espoo (Finlàndia), Brussel·les (Bèlgica) i Munich (Alemanya). L’objectiu és difondre entre les administracions, empreses i centres educatius de Catalunya diferents models, iniciatives d’èxit i maneres d’incidir sobre la formació professional i sistema d’FP dual des de l’àmbit municipal.

Es preveu l’assistència de més de 300 persones de tot Catalunya, principalment procedents d’ajuntaments i altres administracions, centres formatius, empreses i agents socials.

 





Paraules clau

educació/ FP Dual/