Ada Colau participa a Florència i Milà a actes sobre feminisme i transformació digital : Servei de Premsa

Ada Colau participa a Florència i Milà a actes sobre feminisme i transformació digital

03/10/2019

L’alcaldessa ha estat convidada pels alcaldes de Flòrencia i Milà a participar a esdeveniments d’ambdues ciutats

Colau participarà divendres 4 d’octubre a Florència al festival feminista ‘L’Eredità delle Donne’ on participarà a la sessió ‘Les ciutats de les dones’, amb l’alcaldessa de Tunis, Souad Abderrahim, i l’alcaldessa d’Ancona, Valeria Mancinelli, entre d’altres

Dissabte 5 l’alcaldessa es traslladarà a Milà, on participarà al festival ‘Onlife’ sobre l’ús de la tecnologia per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i participarà en un debat amb l’alcalde de Milà, Giuseppe Sala

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat convidada a participar en el festival feminista ‘L’Eredità delle Donne’ , un esdeveniment que tindrà lloc a Florència entre el 4 i el 6 d’octubre. Colau intervindrà en la sessió ‘Les ciutats de les dones’, sobre com són les ciutats i com podrien ser si fossin dissenyades per dones. L’acte tindrà lloc demà divendres, 4 d’octubre, a les 20.30 hores, al Teatro della Pergola, i també hi participaran l’alcaldessa d’Ancona, Valeria Mancinelli; l’alcaldessa de Tunis, Souad Abderrahim; la periodista Concita De Gregorio, les arquitectes Valentina Sumini i Doriana Mandrelli Fuksas, i la presidenta de l’associació ‘Toponomastica femminile’, Maria Pia Ercolini. El debat serà moderat per la directora del Festival, Serena Dandini, i introduït per l’alcalde de Florència, Dario Nardella.

Dissabte, 5 d’octubre, a les 12 hores, l’alcaldessa participarà a Milano (Teatro Parenti. Via Pier Lombardo, 14), en el festival ‘Onlife’, on intervindrà en la sessió ‘La ciutat futura’ amb l’alcalde de Milà, Giuseppe Sala, sobre l’ús de la tecnologia per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i reduir les desigualtats socials. El debat serà moderat per Gad Lerner, editor del diari Repubblica. El Fesival Onlife tindrà lloc a Milà els dies 4 i 5 d’octubre i està organitzat pel diari Repubblica i la xarxa de diaris europeus Lena, formada per Die Welt, El País, Gazeta Wyborcza, Le Figaro, Le Soir, Tages-Anzeiger i Tribune de Genève. L’esdeveniment, gratuït, reflexiona sobre l’impacte de les noves tecnologies en els àmbits de la mobilitat, la privacitat, el canvi climàtic, la política, la robòtica o la intel•ligència artificial, i hi participaran Garri Kasparov, Alessandro Baricco, Roberto Saviano, Bruce Sterling, Shoshana Zuboff, Lucy Hawking o Peter Wadhams, entre d’altres.Compartiu aquest contingut