Janet Sanz participa en la jornada ‘La Rehabilitació en un canvi d’època’ de la Setmana de la Rehabilitació 2019 : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en la jornada ‘La Rehabilitació en un canvi d’època’ de la Setmana de la Rehabilitació 2019

08/10/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 9 d’octubre, a les 9.00h (La Model. C/Entença, 155), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, intervindrà en l’obertura de la jornada ‘La Rehabilitació en un canvi d’època’, en el marc de REhabilita, la Setmana de la Rehabilitació 2019.

Rehabilita vol fer de la rehabilitació i el manteniment un nou sector d’activitat adreçat a la millora de l’entorn urbà i de la qualitat de vida de tots els ciutadans. Es tracta d’una setmana de jornades i activitats vàries adreçades a professionals, als agents del sector i a les diferents administracions.

La programació de l’esdeveniment es pot consultar aquí.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Setmana de la Rehabilitació/ Setmana de la Rehabilitació 2019/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina