Laura Pérez es reuneix amb una delegació de dones de Moçambic encapçalada per Graça Machel : Servei de Premsa

Laura Pérez es reuneix amb una delegació de dones de Moçambic encapçalada per Graça Machel

10/10/2019

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, ha mantingut una reunió de treball aquest dijous amb una delegació de dones provinents de Moçambic encapçalada per Graça Machel, reconeguda internacionalment per la seva dedicació a fomentar l’educació en el món sencer i pel seu lideratge en organitzacions dedicades a ajudar infants en països en guerra. Machel, que és vídua de l’expresident de Moçambic Samora Machel i també de l’expresident de Sudàfrica Nelson Mandela, ha viatjat a Barcelona amb la seva filla Josina Machel, una dona igualment reconeguda com a defensora dels drets humans i especialment de les dones maltractades. “Ha sigut un enorme plaer conversar amb Graça Machel i la seva filla Josina. Són dos exemples de lluita que ens animen a seguir fent polítiques feministes i en favor dels drets humans, a Barcelona i arreu del món”, ha destacat la tinenta d’alcaldia Laura Pérez sobre la trobada.

 

 

La visita de la delegació de Moçambic s’emmarca en el programa de cooperació internacional que manté Barcelona amb Maputo, la capital del país africà, i coincideix amb la presentació aquest dijous a les 19.00 hores als Cinemes Girona del documental ‘Woman’, que es projecta dins de la mostra de cinema ‘Salut, Drets, Acció’ que finança l’Ajuntament de Barcelona. A la visita institucional de les dues dones Machel també han assistit Ivete Mafundza i Dama do Bling, dues dones que apareixen igualment al documental i que com a cantants de rap formen part de les noves històries femenines que estan emergint a Moçambic i que suposen una inspiració per a moltes joves del país subsaharià.Compartiu aquest contingut