Jaume Collboni i Xavier Marcé expliquen l’estratègia local i internacional per impulsar les indústries creatives a la ciutat : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Xavier Marcé expliquen l’estratègia local i internacional per impulsar les indústries creatives a la ciutat

21/10/2019

Dimarts 22 d’octubre, a les 11:00 hores (Saló de la Ciutat, Ajuntament de Barcelona), tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, expliquen l’estratègia local i internacional per impulsar les indústries creatives a la ciutat.

L’Ajuntament, des de la regidoria de Turisme i Indústries Creatives, ha preparat una mesura de govern sobre les línies d’actuació dels propers anys per prioritzar el sector de les indústries creatives amb una estratègia a nivell local i internacional, i com a sector amb entitat pròpia configurat pel sector de la moda, el disseny, l’arquitectura, la restauració, les aplicacions informàtiques aplicades al mon de la comunicació com a compendi de l’aplicació de les noves tecnologies a la creació de nous escenaris estètics.Compartiu aquest contingut