La cursa de Bombers trasllada la data de celebració al diumenge 1 de desembre : Servei de Premsa

La cursa de Bombers trasllada la data de celebració al diumenge 1 de desembre

22/10/2019

La confluència d’esdeveniments d’alta ocupació a la via pública al llarg del cap de setmana fa que, seguint les indicacions del Servei municipal de Protecció Civil, la celebració de la Cursa de Bombers es traslladi al diumenge 1 de desembre.

D’aquesta manera, es vol garantir que la prova esportiva transcorri amb tots els requeriments tècnics necessaris, i mantenir els serveis de qualitat que la caracteritzen.

La Cursa de Bombers celebra enguany la seva 21ª edició. Amb sortida a les 9h, els seus 10kms de recorregut transcorren per les zones més cèntriques de la ciutat. Prop de 300 bombers i 15.000 persones inscrites hi prendran part a la sortida.Compartiu aquest contingut