Rosa Alarcón assisteix a la 9ª edició de l’Expoelectric : Servei de Premsa

Rosa Alarcón assisteix a la 9ª edició de l’Expoelectric

31/10/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 2 de novembre, a les 10:00 hores (Arc del Triomf de Barcelona) la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, assisteix a l’acte inaugural de la 9ª edició de l’Expolectric. L’esdeveniment també comptarà amb la presència de la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya,  Àngels Chacón i  el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda.

L’Expoelectric, esdeveniment centrat en els vehicles elèctrics i les energies renovables, compta aquest any amb prop de 50 expositors.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
EXPOelèctric/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina