El Mercat de la Mercè inicia la reforma de la façana principal : Servei de Premsa

El Mercat de la Mercè inicia la reforma de la façana principal

01/11/2019

La remodelació segueix els criteris que es van seguir per a la reforma de la façana de Sant Iscle, amb predomini de la fusta

El pressupost és de 242.904,60€ i les obres tindran una durada de 4 mesos i mig

El Mercat de la Mercè, al districte de Nou Barris, ha iniciat la reforma de la seva façana principal i l’adequació dels accessos del Passeig Fabra i Puig amb el carrer Aneto. La remodelació segueix els criteris que ja es van fer servir per renovar la façana de Sant Iscle de millorar la visibilitat i la representativitat del mercat com a equipament públic i fer servir materials més naturals d’acord amb el producte fresc del mercat i en relació amb el seu entorn.

 


Façana actual
 


Façana de Sant Iscle, ja finalitzada
Es preveu que les obres comencin el 28 d’octubre i tinguin una durada de 4 mesos i mig. Abans de Nadal es duran a terme els treballs en els accessos del carrer Aneto i després de Nadal es realitzarà l’accés i façana del Passeig Fabra i Puig. La reforma compta amb un pressupost de
242.904,60 euros.

Pel que fa a la façana es realitza una segona pell per davant de la façana existent a base d’unes gelosies de lames de fusta, que estèticament recorden grans persianes i generen un porxo de protecció a la zona dels accessos. L’objectiu és protegir els paraments vidriats de la radiació solar i donar una nova imatge molt més contemporània al mercat sense canviar la seva volumetria original i característica.

A banda de la reforma de la façana, es canviaran els paviments i portes d’accessos, així com la il·luminació de tota l’àrea per fer més visibles i accessibles les zones d’entrada i sortida.

 

Imatges:

https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2019/10/dvs_2a.jpg

https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2019/10/dvs_2b.jpgCompartiu aquest contingut