Barcelona, protagonista del World Travel Market, el principal congrés del sector turístic : Servei de Premsa

Barcelona, protagonista del World Travel Market, el principal congrés del sector turístic

04/11/2019

Del 4 al 6 de novembre, una delegació de l’Ajuntament de Barcelona encapçalada pel regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participarà a diferents sessions al voltant de l’ús de noves tecnologies per a la gestió del turisme responsable, els reptes de les ciutats en turisme, sostenibilitat i resiliència i el paper de la indústria en la “descarbonització” de l’activitat turística i de viatges

A més, Barcelona opta com a finalista als premis Responsible Tourism Awards, amb el projecte de regulació de visitants del Park Güell, el dimecres 6 de novembre

 

Dimarts 5 i dimecres 6 de novembre, una delegació de l’Àrea d’Economia, Treball, Competitivitat i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona encapçalada pel regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participarà al World Travel Market, el congrés principal del sector turístic, que té lloc a Londres, al Regne Unit.

La delegació participarà a diferents sessions al voltant de l’ús de noves tecnologies per a la gestió del turisme responsable, la gestió de llocs massificats, els reptes de les ciutats en turisme, sostenibilitat i resiliència i el paper de la indústria en la “descarbonització” de l’activitat turística i de viatges.

Representants de l’Ajuntament de Barcelona i també del Consorci de Turisme de Barcelona participen a diverses sessions del congrés, sota els títols de: “Using Technology to manage tourism responsibly in Barcelona”, i “Managing Crowded Sites”, el dilluns dia 4; “Cities: Tourism, Sustainability and Resilience”, el dimarts dia 5; i “Personalisation and Customised Travel: The Drivers of Asian Tourism Place”, i “Decarbonising Travel and Tourism: is the industry doing enough?”, el dia 6 de novembre.

El World Travel Market és una de les cites de referència del sector. Aplega a Londres responsables de turisme, hotelers, operadors de viatges, i en general agents del sector turístic internacional i principalment dels països europeus, i compta amb un programa específic de Turisme Sostenible, amb activitats i jornades paral•leles. A més de la participació de la delegació barcelonina en les sessions sobre l’experiència de Barcelona, durant el congrés, el regidor Marcé celebrarà diverses reunions amb membres de la World Travel Market.

Dimecres 6 de novembre, a més, l’Ajuntament opta com a finalista als premis Responsible Tourism Awards, amb el projecte de regulació de visitants del Park Güell. Els guardons reconeixen pràctiques i iniciatives en la gestió turística que poden servir com a referència i són repplicables a altres ciutats del món en l’àmbit de la indústria turística i de viatges.Compartiu aquest contingut