Xavier Marcé assisteix al lliurament de reconeixements WeRespect : Servei de Premsa

Xavier Marcé assisteix al lliurament de reconeixements WeRespect

07/11/2019

El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ha assistit avui al lliurament de reconeixements WeRespect, creats per Roomonitor i Apartur (Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona). Els segells WeRespect acrediten els allotjaments d’ús turístic com a establiments que treballen per garantir una millor convivència i sostenibilitat del sector dels apartaments de vacances, amb mesures concretes per pal·liar molèsties en el veïnat i que fomenten les bones pràctiques en contaminació acústica, medi ambient i convivència.

 

En la seva intervenció, el regidor Marcé ha felicitat Apartur i Roomonitor per la creació i gestió d’aquests guardons “com una mesura d’autocontrol i autoqualitat que s’hauriem d’imposar tots els operadors”, ha recordat també la tasca duta a terme en el marc del Compromís Biosphere per la sostenibilitat del Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, i ha destacat que accions com aquestes ajuden a “racionalitzar l’espai turístic de la ciutat”.Compartiu aquest contingut