La Fabra i Coats-Centre d’Art Contemporani presenta l’exposició ‘Un dia em vaig creuar amb un meteorit’ : Servei de Premsa

La Fabra i Coats-Centre d’Art Contemporani presenta l’exposició ‘Un dia em vaig creuar amb un meteorit’

11/11/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 12 de novembre, a les 19.00 hores, tindrà lloc l a inauguració de l’exposició ‘Un dia em vaig creuar amb un meteorit’ a La Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona (c. Sant Adrià, 20), dins l’edició 2019 del Festival LOOP Barcelona. La mostra, situada a la Planta 1 del Centre d’Art, recull els treballs de vuit artistes que utilitzen l’espai còsmic com a filtre per representar els desitjos humans, la vida a la Terra i el coneixement, i es podrà visitar fins al 19 de gener de 2020.  

S’inclouran obres de diferents formats a càrrec dels artistes Regina de Miguel, Irene Grau, Abel Jaramillo, Julia Llerena Iñesta, María Molina Peiró, Francisco Navarrete Sitjà, Belén Rodríguez i Pedro Torres. Totes elles, reduint l’aparent distància entre l’univers i la quotidianitat. Com si un dia, caminant pel carrer, ens creuéssim amb un meteorit.

La mostra, a més, comptarà amb tres activitats associades a càrrec de l’artista Cris Blanco i les comissàries i investigadores Núria Gómez Gabriel i Alexandra Laudo:

Amb el comissariat de Carolina Ciuti, aquest projecte és produït per LOOP Barcelona i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Dossier i imatges per premsa aquí





Paraules clau

cultura/