Rosa Alarcón assisteix a l’arribada del primer tren de metro dels 12 que reforçaran les línies convencionals : Servei de Premsa

Rosa Alarcón assisteix a l’arribada del primer tren de metro dels 12 que reforçaran les línies convencionals

11/11/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 13 de novembre, a les 11:30 hores (Cotxera de Metro del Triangle Ferroviari, entrada per les oficines de Bus, al c/Jaume Brossa s/n), la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, atendrà als mitjans després de l’arribada del primer tren de metro dels 12 que reforçaran les línies convencionals.

Els 12 trens que TMB va contractar el 2018 per ampliar el material mòbil de les línies 1, 3, 4 i 5 de metro comencen a arribar a mesura que els fabricants els van enllestint. El primer entrarà aquest dimarts a les instal·lacions de Metro del Triangle Ferroviari, en una operació de transport i descàrrega que els mitjans podran cobrir a partir de les 10.30 hores del matí.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
mobilitat/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina