La Guàrdia Urbana decomissa més de 1.700 esqueixos en un pis del Raval : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana decomissa més de 1.700 esqueixos en un pis del Raval

12/11/2019

La intervenció dels Bombers de Barcelona per un incendi en el quadre elèctric delata la plantació de marihuana

El cos de policia de Barcelona també decomissa 105 plantes de marihuana

El passat diumenge, 10 de novembre, la Guàrdia Urbana de Barcelona va realitzar una entrada en un pis del Raval per un presumpte de delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric. Durant el dispositiu es van decomissar 1.760 esqueixos i 105 plantes de marihuana i una persona va quedar investigada per un presumpte delicte contra la salut publica i defraudació de fluid elèctric.

Aquesta entrada es va realitzar després que els Bombers de Barcelona actuessin en el mateix pis per un incendi que es va originar el dia abans. L’origen del foc, que no va provocar cap ferit, era una instal·lació elèctrica deficient i fraudulenta i l’alt consum elèctric que demandava aquesta plantació de marihuana il·legal.

 

 

La intervenció dels Bombers va deixar al descobert una plantació de marihuana amb una instal·lació preparada per potenciar el creixement interior de les plantes de forma que poguessin obtenir una collita cada quatre mesos.Compartiu aquest contingut