Barcelona acull els Premis Ondas 2019 : Servei de Premsa

Barcelona acull els Premis Ondas 2019

13/11/2019

Dijous, 14 de novembre, a les 20.00 hores, al Gran Teatre del Liceu, la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, assistirà a la gala de lliurament dels Premis Ondas 2019, oferts pel grup Prisa.

 

 

A les 14 hores, al Palauet Albéniz, ( Av. de l’Estadi 65-69), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ha assistit al dinar amb motiu del lliurament dels Premis Ondas 2019. Moments abans del dinar, a les escales del Palauet Albéniz, on ha tingut lloc la tradicional fotografia amb els guardonats i guardonades d’enguany. A l’acte també hi han assistit els tinents d’alcaldia Albert Batlle i Joan Subirats.Compartiu aquest contingut