Janet Sanz i David Escudé visiten el primer tram reurbanitzat de l’eix verd de Cristóbal de Moura : Servei de Premsa

Janet Sanz i David Escudé visiten el primer tram reurbanitzat de l’eix verd de Cristóbal de Moura

15/11/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 17 de novembre, a les 12.15 hores (C/Cristóbal de Moura amb Fluvià, al costat de Ca l’Alier), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor de Sant Martí, David Escudé, visitaran el primer tram reurbanitzat del carrer de Cristóbal de Moura, que s’ha renovat entre els carrers de Fluvià i Provençals.

Es tracta de la primera fase de la transformació d’aquest vial en un gran eix verd eix pacificat on l’arbrat i els espais de convivència, lleure i salut siguin els grans protagonistes.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Cristòbal de Moura/ Sant Martí/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina