Marc Serra i Khalid Ghali visiten la Trobada BCN Ciutat Diversa 2019 : Servei de Premsa

Marc Serra i Khalid Ghali visiten la Trobada BCN Ciutat Diversa 2019

15/11/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 17 de novembre a les 11.30 hores, al passeig de Lluís Companys amb Arc de Triomf, el regidor de Drets de Ciutadania, Marc Serra, i el comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós, Khalid Ghali, visiten la Trobada BCN Ciutat Diversa 2019. Aquesta és una festa participativa i reivindicativa, organitzada anualment pel Consell Municipal d’Immigració i l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de mostrar la diversitat i la interculturalitat de la ciutat, fent visible l’enriquiment que suposa la immigració i les seves entitats.

Cada any, la Trobada adopta un tema central al voltant del qual giraran moltes de les activitats de la jornada. Enguany, l’envelliment de les persones migrades centrarà bona part de les exposicions i intervencions de les entitats participants, com ara una xerrada sobre les necessitat d’atenció i residència de les persones grans, aproximacions a l’envelliment en clau d’humor i activitats de conscienciació del que significa un procés migratori per a les persones grans.

Més de 50 entitats i 400 persones participen enguany en l’organització i celebració de la Trobada BCN Ciutat Diversa, repartides en diversos espais, com tallers i jocs familiars, desfilades, espectacles diversos en un escenari principal, l’auditori per a xerrades i taules rodones, la biblioteca vivent, on els llibres són experiències personals explicades pels seus propis protagonistes, entre d’altres.

Programa complet de la Trobada BCN Ciutat Diversa 2019: https://ajuntament.barcelona.cat/consell-municipal-immigracio/sites/default/files/documents/trobada_bcn_ciutat_diversa_2019_programa_17nov_actualitzat_canvis_activitats.pdf





Paraules clau

cultura/ diversitat/ religió/