Rosa Alarcón assisteix a la presentació dels trens d’alta eficiència i tecnologia avançada d’Alstom : Servei de Premsa

Rosa Alarcón assisteix a la presentació dels trens d’alta eficiència i tecnologia avançada d’Alstom

19/11/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 20 de novembre, a les 12:30 hores (Estand de TMB a l’Smart Mobility Congress. Fira de Barcelona, recinte Gran Via, Hospitalet de Llobregat.  Hall P1, nivell  0), la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, assistirà a la presentació del projecte de trens d’alta eficiència i tecnologia avançada que Alstom subministrarà a TMB per substituir els 42 trens més antics de la flota, que circulen per les línies 1 i 3. A l’acte també hi assistirà el conseller delegat, Gerardo Lertxundi i per part d’Alstom el president a Espanya, Antonio Moreno, i el director de la fàbrica de Santa Perpètua, Miguel Ángel Martín.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Alstom/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina