Els mercats de Barcelona, protagonistes de la nova sèrie de TV3 “Gent de Mercats” : Servei de Premsa

Els mercats de Barcelona, protagonistes de la nova sèrie de TV3 “Gent de Mercats”

28/11/2019

A “Gent de Mercats”, les càmeres s’endinsen en la vida quotidiana de, entre altres, els mercats del Carmel (Horta-Guinardó), Estrella (Gràcia), Concepció (Eixample), Provençals (Sant Martí), Sant Antoni (Eixample), La Mercè (Nou Barris), Sants (Sants-Montjuïc) i l’Abaceria (Gràcia) i Horta (Horta-Guinardó)

La sèrie, dirigida per la periodista Tana Collados, comença a emetre’s el proper 3 de desembre

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona ha donat suport a la docusèrie, amb una aportació de 150.000 euros

Els mercats de Barcelona seran protagonistes de “Gent de Mercats”, la nova sèrie que TV3 començarà a emetre el 3 de desembre i que mostra la vida quotidiana als mercats municipals, entre ells, els del Carmel (Horta-Guinardó), Estrella (Gràcia), Concepció (Eixample), Provençals (Sant Martí), Sant Antoni (Eixample), La Mercè (Nou Barris), Sants (Sants-Montjuïc), l’Abaceria (Gràcia) i Horta (Horta-Guinardó)

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona ha donat suport a aquesta docusèrie amb una aportació de 150.000 euros entenent que la producció suposa una via de reconeixement als mercats municipals, i als seus treballadors i proveïdors.

Durant la presentació de la sèrie aquest matí, la regidora de Mercats, Comerç, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, posava de manifest que “els mercats són elements fonamentals de cohesió dels barris, un punt de trobada i de relació entre els ciutadans. Per això, des del primer moment vam considerar que “Gent de Mercats” estava plantejat en la línia i els valors que estem defensant i impulsant en els darrers anys des de l’Ajuntament i que hi havíem de ser”.

“Gent de Mercats” és la nova docusèrie del Departament de Nous Formats de TV3, que s’endinsa en els mercats municipals de Catalunya amb les persones que els poblen. Tana Collados és la directora d’aquesta producció que s’emetrà entre desembre i gener i que donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors, i de diferents perfils humans que passen pels mercats.Compartiu aquest contingut