Barcelona estrena avui el Bus Turístic nocturn que recorre els escenaris il·luminats pel Nadal a la ciutat : Servei de Premsa

Barcelona estrena avui el Bus Turístic nocturn que recorre els escenaris il·luminats pel Nadal a la ciutat

29/11/2019

L’Ajuntament de Barcelona, a través de TMB i Turisme de Barcelona, posa en marxa enguany un recorregut especial nocturn del Bus Turístic, el Barcelona Night Tour, els divendres, dissabtes i diumenges del 29 de novembre al 4 de gener

La ruta sortirà de plaça Catalunya a les 20 hores i passarà pels principals escenaris amb il·luminació nadalenca enguany, en un itinerari que dura una hora i mitja

L’Ajuntament de Barcelona incorpora a l’oferta nadalenca d’enguany una ruta nocturna del Bus Turístic, el Barcelona Night Tour, que recorre els escenaris principals del Nadal a la ciutat. A través de Transports Metropolitans de Barcelona i de Turisme de Barcelona, s’ha dissenyat un recorregut especial i en horari familiar perquè tothom pugui gaudir de la il·luminació de la ciutat per al Nadal 2019.

El bus funcionarà des d’avui 29 de novembre fins al 4 de gener, tots els divendres, dissabtes i diumenges, amb sortides a les 20h de plaça Catalunya i un recorregut d’una hora i mitja, sense parades.

Per al regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, “l’objectiu d’aquest bus nocturn, que fa un recorregut per les zones il·luminades per Nadal de la ciutat, és crear una atracció que miri d’ampliar els atractius de la ciutat per Nadal tant per als visitants com per a la ciutadania, i es fa amb vistes a consolidar la iniciativa per als propers nadals”.

L’itinerari serà el següent: Pl. Catalunya (costat Llobregat, parada ruta vermella), Ronda Universitat, C. Pelai, C. Fontanella, Via Laietana, Pg. Colon, Av. Paral·lel, Pl. Espanya, Av. Reina Maria Cristina, A. Rius i Taulet (Font Màgica), C. Lleida, C. Tamarit, C. Entença, Gran Via, Pg. De Gracia, C. Rosselló, C. Sardenya, Gran Via, C. Castillejos, C. Caspe, Av. Meridiana, C. Almogàvers, Pg. Lluís Companys, Ronda Sant Pere, Pl. Urquinaona, C. Roger de Lluria, C. Aragó, C. Balmes, C. Pelai, Pl. Catalunya.

El nou servei s’adreça a ciutadania i visitants que vulguin gaudir de la decoració de Nadal dels carrers de la seva ciutat d’una manera diferent, des d’un autobús  de dos pisos. L’aforament de la ruta de Nadal del Barcelona Night Tour és limitat, i per això es recomana fer-ne reserva prèvia.

Tota la informació referent a aquest servei es pot trobar a la web de Barcelona Turisme, així com també a les oficines de Turisme de Barcelona. El preu del bitllet és de 15 euros per als adults i de 10 euros per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys.

Més informació: https://www.barcelonabusturistic.cat/es/barcelona-night-tour-christmas-lightsCompartiu aquest contingut