El Zoo participa al XIV congrés de la societat espanyola per a la conservació del mamífers : Servei de Premsa

El Zoo participa al XIV congrés de la societat espanyola per a la conservació del mamífers

05/12/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El parc zoològic mostra els seus treballs en la conservació del turó, la llúdria, el gat fer i el llop ibèric

Es presentarà la tasca en mamífers ibèrics en el marc del Nou Model de Zoo basat en la recerca, la conservació i l’educació davant dels principals referents de la conservació presents al congrés

El Zoo de Barcelona participa en el XIV Congrés de la SECEM (Societat Española per a la conservació i estudi dels mamífers) que se celebra a la ciutat aragonès de Jaca els dies 5-8 de desembre.

SECEM és una associació fundada l’any 1991 amb més d’un miler de socis a Espanya i Portugal. És un referent en l’estudi i conservació dels mamífers, així com un punt de trobada d’especialistes d’arreu de la península; per tant, el congrés és un esdeveniment privilegiat per a poder contactar amb els principals prescriptors en la conservació – grups  conservacionistes i d’estudiosos dels mamífers – i presentar el paper del Zoo i la Fundació en recerca i conservació en el marc del Nou Model recentment aprovat.

En el transcurs del congrés, el Zoo de Barcelona presentarà, en l’àmbit de la recerca i el seguiment, els següents treballs:

El Zoo de Barcelona lidera el programa EEP (programa europeu d’espècies en perill d’extinció) en la conservació del llop ibèric (Canis lupus signatus) a Europa, en el marc de l’EAZA; en aquest sentit, Pep Xarles, donarà compte de treballs de coordinació i manteniment del programa com a paradigma de la preservació d’una meta població sana, estable i viable.

Les diferents presentacions quedaran complementades amb la presentació d’un pòster explicatiu de tots els projectes sobre mamífers ibèrics als quals la Fundació Barcelona Zoo dóna suport.

En el congrés , també hi seran presents dues entitats que treballen amb mamífers amb el suport de la Fundació Barcelona Zoo:





Paraules clau

zoo/