Presentació del Pla Alternatiu de Transport amb motiu de les obres del Túnel de Glòries : Servei de Premsa

Presentació del Pla Alternatiu de Transport amb motiu de les obres del Túnel de Glòries

05/12/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 9 de desembre, a les 10:00 hores (Saló de la Ciutat, Ajuntament de Barcelona), la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, acompanyada per la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo i pel gerent de Mobilitat i Infraestructures, Manuel Valdés, presentaran el servei de mobilitat alternatiu que s’ha dissenyat per donar resposta a les afectacions que tindran lloc a conseqüència de les obres que s’estan realitzant als túnels de Glòries. Aquestes tasques obligaran a interrompre el servei ferroviari entre Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf entre el 21 de desembre i el 5 de gener.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Glòries/ mobilitat/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina