Prop de 500 cantaires de seixanta anys o més partipen en el Canta Gran 2019 : Servei de Premsa

Prop de 500 cantaires de seixanta anys o més partipen en el Canta Gran 2019

09/12/2019

Un total de 490 cantaires de seixanta anys o més de diferents corals de Barcelona han participat aquest vespre en el Canta Gran 2019. Les corals han estat assajant des de fa setmanes un repertori de cançons populars de la Mediterrània.

La regidora d’Infància, Joventut, Persones Grans i Diversitat Funcional, Marga Marí-Klose, ha remarcat que “vosaltres, les persones grans heu aixecat la ciutat dia a dia. I ara que esteu en el moment de la jubilació ho seguiu fent. Gràcies pel vostre esforç quotidià per fer una Barcelona més humana”.

Sota la direcció de Montserrat Meneses, amb la posada en escena d’Ignasi Tomàs, l’adaptació de textos de David Pintó, i els arranjaments musicals de Jordi Cornudella, la dinovena edició del Concert de Nadal de les Persones Grans de Barcelona ha recorregut la música dels pobles de la conca mediterrània. Una formació de cinc músics i dues cantants solistes han acompanyat les veus dels cantaires.

CANTA GRAN! és una proposta musical i pedagògica, coproduïda pel departament de Promoció de les Persones Grans de l’Ajuntament de Barcelona i el Servei Educatiu de l’Auditori, que treballa la música coral com una eina que promou la participació de les persones grans i l’envelliment actiu.

 Compartiu aquest contingut