Mor una passatgera de 81 anys d’un autobús de TMB a l’Eixample : Servei de Premsa

Mor una passatgera de 81 anys d’un autobús de TMB a l’Eixample

12/12/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest dijous ha mort una passatgera de 81 anys que anava dins d’un autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) degut a que el vehicle, que realitzava el trajecte de la línia V-21, ha hagut de frenar per evitar l’atropellament d’un vianant a l’alçada del número 181 del carrer de la Marina, a l’Eixample. La maniobra s’ha produït a les 13.55 hores i ha provocat la caiguda de diversos passatgers, entre ells la víctima, que ha estat traslladada a l’hospital, on ha mort a causa del cop. Vuit passatgers més han resultat ferits lleus.

Fins al lloc de l’accident s’han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’incident.

L’Ajuntament de Barcelona lamenta la seva mort, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

En el que portem d’any han mort 22 persones en accidents de trànsit a Barcelona. I es tracta de la primera víctima passatgera del transport públic de la ciutat d’aquest 2019.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i que el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit sigui una realitat.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
prevenció/ seguretat/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina