Reunió del Consorci del Besòs per avaluar l’impacte ecològic de l’incendi de Montornès del Vallès al riu Besòs : Servei de Premsa

Reunió del Consorci del Besòs per avaluar l’impacte ecològic de l’incendi de Montornès del Vallès al riu Besòs

12/12/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 13 de desembre, a les 13 hores, a l’edifici Besòs (c. Olímpic s/n, Sant Adrià de Besòs), el Consorci del Besòs es reunirà per avaluar els efectes produïts per l’incendi  de dimecres en una fàbrica de Montornès del Vallès al riu Besòs.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat i presidenta del Consorci del Besòs, Janet Sanz, presidiran la reunió a la qual també hi assistirà Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs, Núria Parlón, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac, Àlex Pastor, alcalde de Badalona, Lluís Ridao, director de l’Agència Catalana de l’Aigua i Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya. També hi assistiran els alcaldes de Tordera, Llagosta, Mollet del Vallès i Montornès del Vallès.





Paraules clau

aigua/ Besòs/ consorci del besòs/ contaminació/