Un 21% de la població metropolitana encara viu en risc de pobresa, malgrat l’augment de les rendes familiars en els últims dos anys : Servei de Premsa

Un 21% de la població metropolitana encara viu en risc de pobresa, malgrat l’augment de les rendes familiars en els últims dos anys

12/12/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’AMB ha presentat avui, 12 de desembre, les Estadístiques metropolitanes sobre condicions de vida 2017-2018. Aquest estudi, portat a terme per l’Institut d’estudis regionals i metropolitans de Barcelona (IERMB), té com a objectiu obtenir indicadors sobre els ingressos, les desigualtats socials i el risc d’exclusió social a la metròpoli, entre altres factors. Per fer-ho, analitza dinàmiques com l’accés a l’habitatge.

Les estadístiques del període 2017-2018 reflecteixen, a grans trets, un increment en la renda de les famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona, malgrat que també ha augmentat lleugerament el percentatge de població que viu en risc de pobresa.

La presentació de l’estudi ha anat a càrrec de Jordi Martí, vicepresident de Planificació Estratègica de l’AMB i regidor de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona, i Ricard Gomà, director de l’IERMB.

 

Nota de premsa (PDF)

Document relacionat (PDF)

 





Paraules clau

AMB/