Ada Colau inaugura els Jardins del Doctor Pla i Armengol : Servei de Premsa

Ada Colau inaugura els Jardins del Doctor Pla i Armengol

13/12/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge, 15 de desembre, a les 11:30 hores (Av. de la Mare de Déu de Montserrat, 132), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, inaugura els Jardins del Doctor Pla i Armengol. L’alcaldessa estarà acompanyada per la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, pel regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia i per la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón.

Inicialment es farà una visita i un recorregut pel parc on s’explicarà el projecte de recuperació dels jardins i dels elements patrimonials d’aquest espai. Posteriorment, a les 12:00 hores, tindran lloc els parlaments.

La intervenció executada ha permès transformar els jardins privats d’aquesta finca en una gran illa oberta al barri i sumar un nou parc de 3,6 hectàrees per la ciutat.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Horta-Guinardó/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina