El Museu Frederic Marès presenta l’edició digital del “Catàleg del moble. Edat moderna, segles XVI-XVIII” : Servei de Premsa

El Museu Frederic Marès presenta l’edició digital del “Catàleg del moble. Edat moderna, segles XVI-XVIII”

13/12/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 16 de desembre, a les 12:30 h, al Museu Frederic Marès (plaça Sant Iu, 5), tindrà lloc la presentació de l’edició digital del “Catàleg del moble. Edat moderna, segles XVI-XVIII. Fons del Museu Frederic Marès / 6.2”. Aquesta edició, dedicada al mobiliari de l’edat moderna, és la segona d’una sèrie de tres. El catàleg inclou un total 96 peces que pertanyen a les col·leccions del Museu, que tenen llocs de producció, tipologies, funcionalitats i tècniques diverses i que cronològicament abasten el període del segle XVI al XVIII.

L’acte consistirà en la presentació del segon catàleg de fons del Museu en format digital, a càrrec de la Pilar Vélez, directora de la publicació i de la Mónica Piera, directora científica. La presentació es complementarà amb l’explicació d’unes peces seleccionades del catàleg per part d’alguns dels seus autors, ( Miquel Àngel Alarcia, Albert Martí, Eva Pascual i Mónica Piera).

El Museu Frederic Marès va iniciar la publicació dels seus catàlegs raonats l’any 1991. Al llarg d’aquest temps la tasca d’investigació a partir de les col·leccions del Museu no s’ha aturat mai:

Imatges per premsa aquí





Paraules clau

cultura/ Museu Frederic Marès/