Dues persones detingudes en un nou operatiu policial per desmantellar un punt de venda de drogues al barri Gòtic : Servei de Premsa

Dues persones detingudes en un nou operatiu policial per desmantellar un punt de venda de drogues al barri Gòtic

19/12/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

S’han intervingut diverses quantitats d’èxtasis, ketamina i metamfetamines

Des de principis de 2019 s’han fet 70 entrades en diferents punts de venda i 108 detinguts

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona conjuntament amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella van realitzar ahir al migdia una entrada i registre per un delicte contra la salut pública, en la vessant de tràfic de drogues, en un domicili del carrer Bertrellans del barri Gòtic, al districte de Ciutat Vella de Barcelona. L’operació va finalitzar amb el resultat de dues persones detingudes per delicte contra la salut pública i la intervenció de diverses quantitats de pastilles d’èxtasis, ketamina i metamfetamines.

Aquesta operació és el resultat de dos mesos d’investigació policial que es va iniciar gràcies a la col·laboració dels veïns que van observar que en aquest punt s’estava produïnt una activitat il·legal.

Els dos cossos policials han fet 70 entrades en domicilis i 108 detinguts des de principis de 2019 relacionats amb el tràfic de drogues. Tant Guàrdia Urbana com Mossos d’Esquadra mantindran el dispositiu de seguretat i les investigacions obertes relatives a aquest tipus de delicte.





Paraules clau

Ciutat Vella/ prevenció/ seguretat/