Laia Bonet i Lucía Martín han assistit a la 93a edició de la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar : Servei de Premsa

Laia Bonet i Lucía Martín han assistit a la 93a edició de la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar

12/01/2020

Aquest matí la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, i la regidora de Sant Andreu, Lucía Martín, han assistit a la 93a edició de la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar.

L’acte ha començat amb una concentració a la Fabra i Coats, i tot seguit, cap a les 11.30h s’ha iniciat el recorregut, que ha passat pels carrers Sant Adrià i Segre, el passeig de Torres i Bages, Gran de Sant Andreu, Joan Torras, de nou Torras i Bages i Segre, Virgili i les rambles de l’Onze de Setembre i Fabra i Puig.

 

 

Els Tres Tombs s’han fet a la Rambla de Fabra i Puig, entre el carrer Gran i el de Concepció Arenal.Compartiu aquest contingut