Cementiris de Barcelona rep el Premi a la Integració 2019 : Servei de Premsa

Cementiris de Barcelona rep el Premi a la Integració 2019

22/01/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Cementiris de Barcelona ha estat guardonada amb el Premi a la Integració 2019 pels seus serveis que donen resposta a la interculturalitat de la ciutat

Els cementiris de la ciutat ofereixen serveis específics per a persones de diferents cultures i religions

Cementiris de Barcelona ha rebut el Premi a la Inegració 2019 pels seus serveis que donen resposta a la interculturalitat de la ciutat.  El director general de Cementiris, Miquel Trepat, va recollir ahir el premi en un acte presentat per Javid Mughal, fundador i director del primer diari en llengua Urdú i Muhammad Iqbal, president de la Comunitat Pakistanesa Camino de la Paz. Entre altres, a l’acte també hi va assistir el Cònsol del Pakistan a Barcelona, Murad Ashraf Janjua. Aquest premi l’organitza el diari El mirador dels immigrants.

El guardó reconeix la tasca de diferents persones i entitats per facilitar serveis adequats a persones de diferents cultures i religions. Cementiris de Barcelona ofereix serveis específics a diferents comunitats, com la musulmana i l’hebrea.

Cementiris de Barcelona sempre ha respectat i posat en valor la diversitat cultural i religiosa, i per aquest motiu té en compte serveis específics per a aquestes comunitats que viuen a la ciutat i per facilitar la integració, també als cementiris.

A més de Cementiris de Barcelona, també han estat guardonats la Fundació SURT, el Casal d’Infants del Raval, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona, el Grup de Treball Estable de Religions (GTER), UCIDAT, Vicens Vives, l’exregidora de Ciutat Vella, Gala Pin, i l’exdirector de serveis d’acollida de persones migrants de Barcelona, Ramon Sanahuja.

 

 





Paraules clau

cementiris/ integració/ Interculturalitat/ religió/