Tall de trànsit al carrer de la Princesa per obres a les voreres de Via Laietana : Servei de Premsa

Tall de trànsit al carrer de la Princesa per obres a les voreres de Via Laietana

22/01/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tall es realitzarà a la confluència de Princesa amb la Via Laietana a partir del 23 de gener i durant aproximadament un mes

Els treballs formen part del conjunt d’intervencions que s’han anat realitzant a la Via Laietana els darrers mesos per tal d’arranjar-ne les voreres

A partir d’aquest dimecres, 23 de gener, i durant aproximadament un mes, els vehicles no podran accedir a la Via Laietana des del carrer de la Princesa a causa dels treballs de millora de les voreres d’aquesta via principal de Ciutat Vella. Els treballs se centraran en la intersecció d’aquests dos carrers així com l’execució d’un nou pas de vianants entre el carrer Bòria amb la plaça de l’Àngel que millori l’existent.

Per facilitar l’accés dels vehicles del veïnat i de serveis a tota la longitud de Princesa, caldrà accedir pel carrer Assaonadors, s’habilitarà el doble sentit de circulació del tram de carrer en atzucat entre Montcada i Via Laietana i es canviarà el sentit entre Montcada i Rec per sortir del carrer.

La intervenció en la vorera forma part d’un conjunt d’actuacions per tal d’arranjar trams amb el paviment deteriorat, millorar els encaminaments i els guals i reordenar els entroncaments de les voreres amb alguns carrers perpendiculars. A més de l’entroncament amb Princesa, aquest conjunt d’accions incloïen millores a l’entroncament amb el carrer de Manresa i a la plaça de l’Àngel, treballs que es van realitzar entre els mesos d’octubre i de novembre.





Paraules clau

Ciutat Vella/ mobilitat/ obres/ princesa/ trànsit/ Via Laietana/