Xavier Marcé participa a l’acte de lliurament de premis del 17è Cros Escolar de les Corts : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa a l’acte de lliurament de premis del 17è Cros Escolar de les Corts

24/01/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge, 26 de gener, a les 12.00 hores, (Jardins de La Maternitat, entrada Mejía Lequerica, Travessera de les Corts, 159), el regidor del districte de les Corts, Xavier Marcé, participa a l’acte de lliurament de premis del 17è Cros Escolar de les Corts.

El 17è Cros Escolar de les Corts tindrà lloc a partir de les 10:00 hores en els Jardins de la Maternitat. Aquest esdeveniment esportiu del districte de les Corts té com a objectiu la promoció de l’atletisme, concretament l’especialitat del cros, en edat escolar.

El Cros Escolar de les Corts està organitzat pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona amb la col·laboració del Districte de les Corts i el Club Esportiu Universitari-secció d’atletisme. La jornada convoca a les curses a uns 700 atletes de totes les categories escolars i enguany hi participen nois i noies nascudes entre el 2002 i el 2016.

Aquesta és la prova més veterana d’aquestes característiques a Barcelona, el districte de les Corts va ser el primer en participar-hi i forma part del Campionat de Barcelona de Cros Escolar.

Finalitzades les curses, es realitzarà el lliurament de premis. Rebran la medalla del Districte els vuit primers classificats de totes les categories i la copa del Districte els primers classificats de les Corts masculins i femenins de les 10 categories.

L’IES Les Corts també col·labora amb alumnat que participa en el muntatge del circuit i dona suport a l’organització del Cros Escolar.





Paraules clau

Les Corts/