Xavier Marcé participa a la trobada anual de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 de les Corts : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa a la trobada anual de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 de les Corts

29/01/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 30 de gener, a les 12.30 hores, (Roca Gallery, Joan Güell, 211-213), el regidor del districte de les Corts, Xavier Marcé, participa a la trobada anual de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 de les Corts.

En el marc d’aquesta trobada, que enguany celebra la 6a edició, es farà un repàs dels projectes desenvolupats al llarg del 2019 i quins són els nous reptes que es volen assolir.

El regidor Xavier Marcé explicarà en la seva intervenció les línies de futur que es treballaran des del districte de les Corts en l’àmbit de la inclusió, i quins són els col·lectius i accions prioritàries que es volen desenvolupar al llarg d’aquest mandat.

Aquesta cita anual aplegarà a tots els agents que formen l’Espai d’Inclusió de les Corts: les entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, agents econòmics i empreses, universitats i entitats de diferents àmbits de les Corts.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

El districte de les Corts impulsa aquest espai amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d’actors socials diversos per fer aportacions per ampliar les accions d’integració.





Paraules clau

inclusió/ Les Corts/