Jaume Collboni participa a presentació de BforPlanet, l’esdeveniment a Fira de Barcelona per impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa a presentació de BforPlanet, l’esdeveniment a Fira de Barcelona per impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible

30/01/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni ha intervingut avui en l’acte de presentació de BforPlanet, l’esdeveniment que mostrarà els compromisos per impulsar una Aliança Social Global pel planeta en el marc de l’Agenda 2030 i per impulsar els 17ODS, i tindrà lloc a la ciutat del 26 al 28 de maig a Fira de Barcelona.

 

 

Per a Collboni, aquest esdeveniment és una mostra més del “lideratge de Fira de Barcelona a nivell internacional i també en la sensibilitat d’acceptar propostes que van més enllà de l’activitat firal”. El tinent d’alcaldia ha destacat els esforços de les administracions i especialment de l’Ajuntament de Barcelona per “aliniar el nostre pla d’acció de govern i anar més enllà, declarant l’Emergència Climàtica” i ha seguit, demanant “el compromís i la complicitat també de teixit econòmic en aquest procés per assolir aquest canvi de paradigma i la transformació de la forma de viatjar, consumir i produir”.

Per part de l’Ajuntament de Barcelona, a l’acte també hi ha assistit el Comissionat d’Agenda 2030, Miquel Rodríguez Planas.

 

Més informació a la nota de premsa de Fira de Barcelona

Paraules clau

agenda 2030/ BforPlanet/